Dheweke dadi gedhe banget!



John Parra / WireImage

Ing tanggal 16 September, bintang tenis pensiunan Anna Kournikova nuduhake foto anyar anake nomer telu karo penyanyi Enrique Iglesias , putri Mary, ing Instagram - lan dheweke mujudake gambar ibune!

Gegandhengan: Bintang sing duwe bayi utawa anak angkat ing taun 2020





janet lan wissam al mana

Ana ngagetake pirang-pirang pirang, mripat umur 7 wulan lungguh ing sofa putih kanthi klambi putih Polo kerah lan rok putih sing dirajut nganggo lace. Rambute nganggo pigtail cilik sing diamanake kanthi elastis warna bola tenis neon.

'Wimbledon, kula mriki ...,' Anna menehi katrangan ing foto saka tresnani Mary ing putih tenis mini dheweke.



bruce jenner pengin ganti maneh
Deleng kiriman iki ing Instagram

Wimbledon, kene aku teka…

Kiriman sing dituduhake dening Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) tanggal 16 Sep 2020 jam 11:40 PDT

Sedulur wadon Enrique sing umur 19 taun, kembare Cristina lan Victoria Iglesias, njupuk bagean komentar kanggo njaluk keponakan. 'Kembar sampeyan' lan 'Apik banget!,' Cristina nulis Anna, nalika Victoria nyebut Maryam 'Malaikat.'

Gegandhengan: Bocah-bocah selebriti sadurunge lan saiki: Delengen kepiye carane wis diwasa

rachael leigh masak bedah plastik

Iki mung kaping pindho wiwit kelairane Maria tanggal 30 Januari, Anna wis umum nuduhake foto ing kaca Instagram. Sing pertama pic uga foto saka Maria: Anna katon nyekel dheweke ing pawon nalika umur 2 wulan.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) tanggal 6 Apr 2020 jam 11:15 PDT

Enrique lan Anna - sing wiwit pacaran ing taun 2001 - uga dadi wong tuwa kembar Lucy lan Nicholas, sing bakal ngancik 3 wulan ing wulan Desember.