Kanggo Anderson Cooper , dendam paling apik dilayani Cohen.



tarek moussa alyssa logan
Gregory Pace / Shutterstock

Awal minggu, Andy Cohen dikirim foto tanpa klambi saka kanca sing paling gedhe nalika plancongan - host 'Watch What Happens Live' ngerti yen ana neraka sing kudu dibayar.

'Yen taun biasa, aku bakal plancongan karo kanca ... ngancam bakal ngirim gambar tanpa klambi,' ujare Andy. 'Ya, iki taun 2020 lan aku lungguh ing geladak, mula aku ora bakal ngirim tanpa takon lan dakkirim!'





Andy nyakup hashtag kanggo 'Silver Fox.'

Deleng kiriman iki ing Instagram

Yen taun biasa, aku bakal plancongan karo kanca ... ngancam ngirim gambar dheweke tanpa klambi. Saiki, taun 2020 lan aku lagi lungguh ing dek, mula aku ora bakal ngirim tanpa takon lan nesu! #SilverFox



Kiriman sing dituduhake dening Andy Cohen (@bravoandy) tanggal 1 Sep 2020 jam 13:40 PDT

john cena kencan nikki bella

Kaya ora cukup, Sean Penn ngirim kolase gambar tanpa klambi menyang Instagram.

'YESSSSS !!! MUNGGU BAIK DILAKUKAN. iki nggawe DAY, 'komentar Andy sing jelas seneng.

Deleng kiriman iki ing Instagram

Sugeng enjang kanggo Twunk Zaddy Anderson Cooper lan nips cilik sing landhep

Kiriman sing dituduhake dening OfficialSeanPenn (@officialseanpenn) tanggal 2 Sep 2020 jam 7:48 PDT

Pungkasane, jangkar CNN mlebu ing bebaya kasebut, lan menehi sumpah marang Andy.

john travolta gay utawa ora

'Aku ora ngerti kepiye. Aku ora ngerti kapan. Nanging aku bakal ngasilake @bravoandy kanggo kabeh iki, 'tulis Anderson ing Kisah Instagram.

Jason Mendez / Invision / AP / Shutterstock

Nalika Anderson janji males ukum, akeh wong sing gumun kanthi fisik sing pas karo gambar lan njaluk luwih akeh.

'Matur suwun BESAR BESAR,' Lisa Rinna komentar bareng karo emoji geni.

caitlyn jenner pengin bali menyang bruce

Tuan rumah 'The Biggest Loser' Bob Harper ujar, 'Aku tresna marang dheweke.'

Naomi Campbell nambah, 'ANDERSON, go Gemini ️️.'