Asmara Danica Patrick karo Aaron Rodgers wis ilang banget - pasangan kasebut 'wis ora ana maneh,' ujare wakil sopir marang E! Warta



Bubar ana desas-desus yen dheweke ngarani mandheg.

Cook Stewart / Shutterstock

Duo kasebut wiwit pacaran luwih saka rong taun kepungkur, nanging sawetara media nuduhake ing pertengahan Juli manawa mantan driver mobil balap kasebut ora ngetutake gelandang Green Bay Packers ing Instagram. Mimpin kanggo sing ora ngetutake, dheweke mesthi ora ana ing kegiatan media sosial - nalika pungkasan dheweke tampil ing pungkasan Maret, nalika dheweke pungkasan tampil ing Instagram ing wiwitan April.





Deleng kiriman iki ing Instagram

Wis digawe sewulan kepungkur saka Machu Picchu kanthi kulit untu. Apa pemandangan sing apik tenan lan dirasakake! Aku ora sabar ngenteni lelungan maneh! Aku homebody sing apik, nanging aku seneng ndeleng jagad iki. Ana kaendahan ing kana !!!! Aku uga minangka cara paling gampang kanggo ngilangi bias budaya. Kita padha karo sing beda. Lan yen kita beda… .. kadang luwih becik…. Lan aku sinau soko. ️. Aku ngerti saiki wayahe angel karo nyambut gawe lan dhuwit, nanging yen sampeyan duwe kemampuan kanggo ngrencanakake lelungan, saiki luwih becik panelitian. Bisa uga ana penawaran apik ing kana! Lan yen sampeyan ora bisa, impen kasebut ing tembe mburine!

Kiriman sing dituduhake dening Danica Patrick (@danicapatrick) tanggal 11 Apr 2020 jam 12:44 PDT



carane macak kaya steven tyler

Danica uga dadi MIA sajrone acara golf amal sing anyar, lan Aaron melu.

Aaron lan Danica isih asmara anyar nalika wis kumpul ing wiwitan taun 2018. Dheweke pacaran karo aktris Olivia Munn telung taun sadurunge pisah ing 2017; Danica pacaran karo pembalap profesional Ricky Stenhouse Jr.

MediaPunch / REX / Shutterstock

Ing 2018, Aaron mbukak babagan Danica nalika wawancara karo Artful Living.

'Kita mung wong loro sing seneng nunggoni lan tresna-tinresnan,' jarene. 'Kita pancen saling pacaran. Dadi, bakal ana postingan liyane amarga kita seneng karo perusahaan liyane. Kita pancen seneng banget. '

paris hilton lan pacare

Awal taun iki, kanca tim Aaron meksa dheweke njaluk. Sawetara wulan sadurunge, Danica ngomong karo Jenny McCarthy babagan kemungkinan omah-omah karo Hall of Famer NFL mbesuk.

'Sampeyan ngerti, iku salah sawijining prekara, sampeyan ora bisa nyedhaki kedadeyan tartamtu amarga yen sampeyan pancen pengin ana kedadeyan, ana energi sing padha wedi yen ora kedadeyan,' jlentrehe. 'Dadi sampeyan kudu ngeculake lan dadi kaya,' Apa aku seneng-seneng dina iki? ' Ya. ' Banjur urip iki apik. ''

Dheweke banjur guyon, 'Aku mbesuk saiki bakal dilamar.'