Vanessa Hudgens ngungkapake rahasia ngilangi bobot: SoulCycle
Vanessa Hudgens ngungkapake rahasia ngilangi bobot: SoulCycle

Vanessa nyelehake 20 lbs kanthi bantuan SoulCycle sawise nambah bobot kanggo 'Gimme Shelter'

Da Brat metu ing Instagram, ngenalake pacar
Da Brat metu ing Instagram, ngenalake pacar

Da Brat pacaran karo Jesseca 'BB Judy' Dupart, CEO Produk Rambut Kaleidoscope.

Sofia Vergara katon kaya Julie Bowen ing gambar uncalan
Sofia Vergara katon kaya Julie Bowen ing gambar uncalan

Sofia Vergara katon kaya rekan rekane 'Keluarga Modern' Julie Bowen ing gambar throwback anyar wiwit umur 11 taun.

Jake Gyllenhaal, 38, 'super smiley' karo pacar anyar, 22 taun
Jake Gyllenhaal, 38, 'super smiley' karo pacar anyar, 22 taun

Jake lan Jeanne Cadieu ditemokake nalika njupuk nedha bengi ing New York City.

Apa pendhudhuk Mariah Carey ing Las Vegas arep gagal?
Apa pendhudhuk Mariah Carey ing Las Vegas arep gagal?

Mariah Carey kabaripun ngadhepi masalah penjualan tiket

Charlie Hunnam pancen getun amarga menehi komentar perkawinan kasebut
Charlie Hunnam pancen getun amarga menehi komentar perkawinan kasebut

Charlie Hunnam ujar manawa dheweke pancen 'ora peduli' karo perkawinan.

Hayley Williams saka Paramore lan Chad Gilbert saka Glory Anyar ditemokake sawise pisah 16 wulan, sangang taun dadi pasangan
Hayley Williams saka Paramore lan Chad Gilbert saka Glory Anyar ditemokake sawise pisah 16 wulan, sangang taun dadi pasangan

Wanita ngarep Paramore lan gitaris New Found Glory ngundang dheweke sawise 16 wulan ningkahan lan meh dasawarsa dadi pasangan.

Tampilan Khloe Kardashian sing anyar ora sepisanan dheweke ngowahi penampilan
Tampilan Khloe Kardashian sing anyar ora sepisanan dheweke ngowahi penampilan

Sajrone sawetara minggu kepungkur, Instagram wiwit rasane kaya platform makeover karantina (utawa ing sawetara kasus, makeunder) platform, kanthi celebs lan, terus terang, kabeh wong liya ing feed, debut aliran warna lan gaya rambut anyar, Selfie tanpa dandanan lan salon DIY saben dina, yen ora saben jam. Nanging, & hellip;

Kendra Wilkinson ngrampungake pegatan karo Hank Baskett: Laporan
Kendra Wilkinson ngrampungake pegatan karo Hank Baskett: Laporan

Kendra Wilkinson lan Hank Baskett kacarita mung butuh sawetara tandatangan maneh kanggo mungkasi perkawinan dadi apik.

Bintang 'Riverdale' Cole Sprouse lan Lili Reinhart kabaripun pisah
Bintang 'Riverdale' Cole Sprouse lan Lili Reinhart kabaripun pisah

Cole Sprouse lan Lili Reinhart dilaporake nyebutake 'Romandale' amarga asmara 3 taun kasebut mandheg.

Gwen Stefani, Blake Shelton mengeti kinerja ACM Awards kanthi nembak, kerang: Foto
Gwen Stefani, Blake Shelton mengeti kinerja ACM Awards kanthi nembak, kerang: Foto

Saka cangkir Abang Solo, ciuman lan pelukan nganti kerang mentah, klambi seksi lan pesawat pribadi mulih, delengen kepiye Gwen lan Blake menehi tandha nalika wengi gedhe.

Katharine McPhee ngungkapake frustasi karo garwane David Foster ing dokumenter anyar
Katharine McPhee ngungkapake frustasi karo garwane David Foster ing dokumenter anyar

'Ana wektu kaya sampeyan rumangsa, 'Dhuh Gusti, apa dheweke pancen duwe empati?' Katharine ujar babagan musisi-komposer ing film Netflix anyar.

Drake ngakoni yen dheweke ngirim teks mabuk menyang J.Lo
Drake ngakoni yen dheweke ngirim teks mabuk menyang J.Lo

Rapper kasebut uga ngganti vokal Jennifer Lopez ing trek ing dhaptar lagu anyar.

Bintang 'Tiger King' Joe Exotic negesake 'Aku bakal mati 2-3 wulan' kanthi surat penjara anyar
Bintang 'Tiger King' Joe Exotic negesake 'Aku bakal mati 2-3 wulan' kanthi surat penjara anyar

Tilas pamilik kebun binatang kucing gedhe kasebut uga mbandhingake dheweke karo almarhum George Floyd, ngupayakake bojone lan njaluk Presiden Trump, Kim Kardashian lan Cardi B kanggo mbebasake.